Saskia Klein Koerkamp fotografie

Biografie

Leuk dat je mijn site bekijkt! Ik ben Saskia Klein Koerkamp.

In 1998 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende disciplines van de reclamefotografie zoals productfotografie, foodfotografie, modefotografie, portretfotografie en reportagefotografie. De afgelopen 16 jaar was ik fotograaf bij Fotopartners in Zwolle, waarvan de laatste zes jaar als mede-eigenaar.

Ik heb gewerkt voor o.a. ANWB, Arli Group (Damai, Cinderella, Seahorse), Carmel College Salland, Cêla Víta, Deltion College, EMM International, Flokk (BMA Ergonomics), Gazelle, Hogeschool Windesheim, Kruitbosch (Cortina en Alpina fietsen), RIBW Groep Overijssel, Twentse Damast, Union en Wibra.

Vanaf juni 2020 werk ik als freelancer in mijn studio in Zwolle en op locatie. De afwisseling in de verschillende fotografie disciplines blijft voor mij het leukste aan mijn werk en het houdt me scherp.

De meeste foto’s die ik maak worden geplaatst in brochures, folders, op websites, verpakkingen of voor posters voor in de winkel. Ik maak ook packshots waarbij je een product goed en scherp laat zien, maar mijn hart ligt bij productopnames die je in een mooie omgeving fotografeert met bijpassende styling en mooi licht waardoor het product een ziel krijgt.

Spreekt mijn fotografie je aan, bel of mail me dan gerust om eens af te spreken.

 

Bekijk mijn portfolio Neem contact op